Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av nordfk.se.
Läs mer om cookies på nordfk.se.

Information från Nord

Finansinspektionen beslutade den 12 oktober 2021 att återkalla samtliga tillstånd för Nord Fondkommission AB (”Nord FK”).

Alpcot AB (”Alpcot”) har den 15 oktober tecknat avtal med Nord FK och dess moderbolag XSave AB om att Nord FK ska flytta samtliga depåkunder till Alpcot.

Alpcot och Nord kommer under vecka 42 informera kunder, anknutna ombud samt personal och andra berörda parter.

”Vi ser fram emot att välkomna ett stort antal nya kunder och samarbetspartners. Vi är övertygade om att de kommer att uppskatta vårt kunderbjudande baserat på återbetalda fondprovisioner, full transparens samt enkla och förståeliga produkter såsom fonder och aktier. Kunders befintliga innehav även i komplicerade finansiella instrument kommer att flyttas över till Alpcot. Vi har inte och kommer inte att arbeta med nyförsäljning av dessa produkter.” Säger Björn Bringes, VD Alpcot AB.

”Intresset att överta kunderna har varit stort och det fanns ett flertal bud som översteg Alpcots. För mig är det viktigaste att det blir en bra och långsiktig lösning för alla inblandade snarare än pengarna. Jag har stort förtroende för Alpcot och deras plattform och är övertygad om att Alpcot är det bästa långsiktiga alternativet för såväl kunder som samarbetspartners.” Säger Staffan Beckett, Styrelseordförande Xsave AB.

 

Vid frågor angående ovan, kontakta Nord på kundservice@nordfk.se

Välkommen till Nordfamiljen

På Nord hittar du en uppsjö av välrenommerade fondbolag, strukturerade produkter, obligationer och nya spännande tillgångsslag. Vi förhandlar med alla samarbetspartners så att du som kund ska få de bästa tänkbara sparprodukterna från våra rådgivare. Vi tror att samarbeten skapar framgång, 1 + 1 = 3.

Bygg plattformen ihop med oss!

Egen plattform

Ett av marknadens bredaste utbud utan fördyrande avgifter, t.ex över 50 000 fonder.

Samarbete

Vi förhandlar åt dig som kund bästa möjliga avtal. Vi jobbar långsiktigt med sunda ersättningar som gynnar kund och rådgivare.

Trygghet

Dina pengar ligger hos våra samarbetspartners så som banker (insättningsgaranti), fondbolag eller utgivare av värdepapper.